قلب یکی از مهم ترین اعضای بدن است که برای زندگی و حیات بسیار موثر است. اما برخی افراد به دلایل مختلفی دچار بیماری قلبی می شوند. بیماری های قلبی عروقی تاثیر قابل توجهی بر فرآیندهای زندگی دارد و بیماران برای محافظت از سلامت خود باید از توصیه هایی پیروی کنند. این دسته از افراد برای داشتن سفری آسوده و بدون مشکل هم باید از خود مراقبت نمایند. با نت مگ در حوزه اخبار سلامتی همراه باشید

توصیه هایی به بیماران قلبی در هنگام سفر

در ادامه به بررسی مواردی که بایت توسط بیماران قلبی در هنگام قبل یا حین مسافرت به آن توجه کنند میپردازیم.

قبل از سفر با پزشک مشورت کنید

بیماران قلبی باید همیشه مراقب قلب خود باشند زیرا فردی که دچار عارضه قلبی است نمی تواند آنطور که باید راه برود و باید قبل از سفر با پزشک خود مشورت کند، به خصوص سفر هوایی که می تواند برای بیمار استرس زا باشد. به دلیل استرس زیاد، مسافرت های هوایی می تواند خطر سکته، آنژین و ضربان قلب نامنظم را افزایش دهد و حتی در افراد سالم، فرد سالم به این بیماری ها مبتلا می شود، بنابراین مشورت با پزشک ضروری است.

چمدان سبک حمل کنید

توصیه هایی به بیماران قلبی در هنگام سفر

بیماران قلبی نباید در مسافرت چمدان های زیادی را با خود حمل کنند، زیرا هر چه چمدان سبک تر باشد حمل آن راحت تر است و برای قلب بهتر است. اگر شخصی در طول سفر آنها را همراهی کرد، بهتر است از آنها بخواهید که چمدان خود را حمل کنند و در صورت امکان از چمدان چرخدار برای سفر استفاده کنند.

مطالب مرتبط:

ازبیمه مسافرتی استفاده کنید

در سفرهای هوایی حتما از بیمه مسافرتی استفاده کنید. بیمه نامه مفقود شدن چمدان، دارو و تجهیزات پزشکی در طول سفر و هزینه پذیرش در یک بیمارستان مناسب در طول سفر را پوشش می دهد.

داروی خود را با خود ببرید

 

توصیه هایی به بیماران قلبی در هنگام سفر

بیماران قلبی باید تمام داروهای تجویز شده را مصرف کنند و داروهای خود را به طور منظم مصرف کنند و کسانی که بیماری های دیگر مانند فشار خون بالا دارند باید فشار خون خود را کنترل کنند. داروهای خود را در طول سفر در همان فواصل زمانی که در خانه مصرف می کنید، مصرف کنید. اگر از داروی مایع یا داروی نگهداری شده در یخچال استفاده می کنید، حتما گواهی پزشکی داشته باشید و این گواهی را به مهماندار نشان دهید.

در صورت مشاهده علائم قلبی به پزشک مراجعه کنید

علائم مشکلات قلبی عروقی عبارتند از: خستگی زودرس، تنگی نفس در حین فعالیت، درد قفسه سینه و شکم در حین فعالیت بدنی، تپش قلب و درد در ناحیه پشت، دست و فک پایین،

بنابراین افراد باید با مشاهده این علائم در اسرع وقت به متخصص قلب و عروق مراجعه کنند.

افرادی که سابقه خانوادگی بیماری قلبی، دیابت و فشار خون بالا دارند، که اضافه وزن دارند یا در معرض خطر بیماری قلبی هستند، باید قبل از سفرهای طولانی با پزشک مشورت کنند. در صورت امکان، علائم حیاتی مانند ضربان قلب یا فشار خون وضعیت خود را بایک فرد آگاه یا مورد اعتماد در میان بگذارید.

یکی از مشکلاتی که اغلب در طول پروازهای طولانی رخ می دهد، لخته شدن خون در اندام تحتانی و پاها است. برای جلوگیری از لخته شدن خون در سفرهای هوایی، افراد باید به طور منظم در داخل هواپیما راه رفته یا از داروهای ضد التهابی استفاده کنند. انعقاد باید تحت نظارت استفاده شود. توسط یک پزشک!

مقصد خود را به درستی انتخاب کنید

توصیه هایی به بیماران قلبی در هنگام سفر

آب و هوای خاصی مانند مناطق بسیار گرم یا بسیار سرد یا در ارتفاعات می تواند به قلب شما آسیب برساند و بر عملکرد قلب تأثیر منفی بگذارد، بنابراین باید مقصد مناسبی را برای سفر خود انتخاب کنید.

ورزش

برای حفظ سلامت قلب، باید ورزش کنید. اگر با ماشین سفر می کنید، پاهای خود را حرکت دهید و از روی هم زدن پاها خودداری کنید. هر 1 تا 2 ساعت یکبار در جای خود بایستید و 5 تا 10 دقیقه راه بروید. هر روز پس از رسیدن به ورزش سبک بپردازید.

رژیم غذایی منظم قلب خود را دنبال کنید

در طول سفر وعده های غذایی معمولی بخورید و آب فراوان بنوشید. از مصرف نمک خودداری کنید غذاهای آماده در رستوران ها، از غذاهای فرآوری شده دوری کرده و رژیم غذایی سالم را دنبال کنید و چربی و نمک غذا ها را بررسی کنید.

شماره اضطراری خود را همراه داشته باشید

  • در طول سفر باید شماره پزشک داشته باشید تا در صورت بروز مشکل بتوانید از مشاوره بهره مند شوید.
  • قبل از سفر، یک مرکز پزشکی در نزدیکی مقصد خود پیدا کنید.
  • همیشه نام داروهای خود را در جیب خود نگه دارید.
  • شماره تلفن خانواده خود را همراه داشته باشید.

از استعمال سیگار دوری کنید

استعمال دخانیات برای بیماری های قلبی بسیار خطرناک است. پس در سفر از کشیدن سیگار خودداری کنید و به همراهان خود بگویید در سفر و در نزدیکی شما سیگار نکشند.

تا جای ممکن آب کافی بنوشید

توصیه هایی به بیماران قلبی در هنگام سفر

از بیرون رفتن در هوای گرم خودداری کنید و در این زمان برای جلوگیری از کم آبی آب فراوان بنوشید و برای کاهش تعریق در سفر در مناطق گرم از لباس های مناسب استفاده کنید.