جاستین بیبر خواننده معروف کانادایی این روز ها از اختلال نادری خبر داده که در قالب فلج شدن نصف صورتش خود را نشان داده و سبب آن شده تا برنامه های اجرای زنده اش تحت الشعاع قرار گیرد. او که سابقه بردن چندین جایزه گرمی را دارد در قالب یک پیام ویدیویی در صفحه اینستاگرام خود عنوان کرد که به سندروم  نشانگان رامسی هانت مبتلا شده است. در این بیماری صورت فرد فلج می شود. معمولا این اتفاق خود را همراه بیماری زونا در اعصاب صورت نشان می دهد. احتمالا درباره بیماری زونا که نسخه پیشرفته آبله مرغان می باشد شنیده اید.

فلج شدن نصف صورت جاستین بیبر

این پست در پی لغو کنسرت های این خواننده در تورنتو و واشنگتن دی سی منتشر شد. او این بیماری را بسیار جدی خواند و اعلام کرد که نمی تواند یک طرف صورتش را تکان دهد. علی رغم این که بیبر زمان دقیقی را برای بهبودی بیماری اش اعلام نکرد اما او نسبت به درمان این بیماری ابراز خوش بینی کرد. یک متخصص توانبخشی عصبی که استاد مدعو دانشگاه آکسفورد می باشد در این باره اعلام کرده است که درمان این بیماری می تواند در مدت زمان متفاوتی طول بکشد. به گفته او این آسیب عصبی در برخی از افراد ممکن است چند روز تا چند هفته طول بکشد اما همین آسیب در افرادی دیگر تا ماه ها دوام بیاورد. برای همین زمان درمان این بیماری غیر قابل پیش بینی است.

Justin Bieber's face paralysis

رامسی هانت و تحلیل اختلال بدنی جاستین بیبر

نورولوژیست آمریکایی رامسی هانت این ویروس را برای اولین بار توصیف کرد. ویروسی که خود را به شکل زائده های دردناک در بخش های مختلف سر و صورت نشان می دهد. این سندروم در پی فعال شدن مجدد ویروس واریسلا زوستر خود را نشان می دهد. ویروسی که در بیماری آبله مرغان هم خود را نشان می دهد. فعال شدن مجدد ویروس در این بیماری نتیجه اش التهاب و عفونت مجدد رشته های عصبی یکی از طرفین صورت می شود.

مطالب مرتبط:

این بیماری در اصلی ترین شکل خود دارای قالبی سه گانه می باشد. از فلج شدن یک طرف صورت گرفته تا تاول های پوستی دردناک روی صورت و البته درد گوش. اما برخی دیگر از افرادی که به این بیماری مبتلا شده اند از حذف شنوایی یکی از گوش ها و احساس سرگیجه و چرخیدن چیز های اطراف خبر داده اند. این بیماری می تواند غذا خوردن فرد را دچار اشکال کرده و ظریف ترین حرکات صورت را با مشکل همراه کند.

اظهار عجیب جاستین بیبر به فلج شدن

درمان این بیماری که عموما خود را در بزرگسالان نشان می دهد به کمک برخی از دارو های استروئیدی ممکن می شود. به علاوه امکان تجویز دارو های ضد میکروبی قوی مانند آسیکلوویر و نیز دارو های ضد درد قوی نیز در صورت تداوم درد باوجود استفاده از دارو های استروئیدی وجود دارد.